Marscha

R.I.P...... overleden op 7 februari 2014

Marscha was de dochter van Famke en Frodo Rocky v.d. Bothof. Ze was de pup met het gele bandje. Het was een lieve pup die erg ondernemend was.

Marscha was een hond met heel veel werklust in zich, super lief voor alle mensen zowel klein als groot.Super enthousiast als ze wat mocht doen.
Met Marscha trainde ik  GG beginners en deed met haar behendigheid (haar favoriete toestellen zwaren de schutting, katteloop enz.)
voor de africhting was ze te lief voor de pakwerker, maar zoeken en speuren waren meer haar dingen. Ze wilde graag wat voor je doen, dus in huis was dat alles apporteren, van de post tot schoenen ed.
Ze is een aantal keren met goede resultaten geshowd. maar helaas waren er door een ongeluk 2 tanden afgebroken: dus einde shows... 
Door een ongeluk op 30 december 2013 waren haar pezen spieren in haar pootje totaal afgebroken....dit kon nooit meer genezen en zou ze altijd met pijn moeten blijven lopen....Dit wilden we niet en hebben haar daarom met enorm veel verdriet losgelaten.......
Ze mocht nog geen 3 jaar worden.